Du nauji EDSC tyrimai: dalyvaukite konsultacijose!

2023-01-16

Europos Komisija, konsultuodamasi dėl Europos skaitmeninių įgūdžių sertifikato (EDSC) kūrimo, pradėjo dvi naujas apklausas. Išsakykite savo nuomonę iki sausio 23 d.!

Europos Komisija, vykdydama konsultacijas, nagrinėja galimybę parengti Europos skaitmeninių įgūdžių pažymėjimą (EDSC). Atsižvelgiant į tai, tuo pat metu pradėtos dvi internetinės apklausos, kurių tikslas – rinkti informaciją atitinkamai apie nacionalinės ir regioninės skaitmeninės kompetencijos sertifikavimą ir skaitmeninių gebėjimų ugdymo politiką bei mokymo pasiūlymus, po kurių 27 Europos valstybėse narėse išduodamas sertifikavimas. 

Apklausos skirtos atitinkamai nacionalinio, regioninio ir vietos lygmens valdžios institucijoms ir politikos formuotojams, dirbantiems švietimo, skaitmeninimo ir užimtumo srityse, taip pat švietimo ir mokymo paslaugų teikėjams.

Apklausos vyks iki 2023 m. sausio 23 d. 

Jei esate valdžios institucijos atstovas, politikas arba švietimo ir mokymo paslaugų teikėjas, užsiregistruokite čia ir gaukite nuorodą į apklausas. Daugiau informacijos pateikiama šioje svetainėje.

EDSC galimybių studija yra Europos Komisijos iniciatyva, kuriai vadovauja Užimtumo, socialinių reikalų ir įtraukties direktoratas (EMPL GD), o administruoja Jungtinis tyrimų centras (JRC).


© Europos Komisija, 2022 m.

Apie naujieną

Autorius
https://digital-skills-jobs.europa.eu/node/7289
Skaitmeninė technologija, specializacija
Skaitmeniniai įgūdžiai
Skaitmeninių įgūdžių lygis
Pagrindiniai įgūdžiai
Tarpiniai įgūdžiai
Išplėstiniai įgūdžiai
Skaitmeninis ekspertas
Iniciatyvos rūšis
ES institucijų