Konkursas moksleiviams „STEAM: nuo žaidėjo iki kūrėjo“

2023-05-08

Kauno technologijos universiteto Jaunųjų kompiuterininkų mokykla kviečia dalyvauti moksleivių konkurse „STEAM: nuo žaidėjo iki kūrėjo“.

Konkurso tema "STEAM: nuo žaidėjo iki kūrėjo" yra labai svarbi mūsų šiuolaikiniam jaunimui. Nuo pat vaikystės žaidimai yra svarbi mūsų gyvenimo dalis ir mums padeda išugdyti kūrybingumą, gerinti mąstymo gebėjimus, tobulinti logiką ir problemų sprendimo įgūdžius. Tačiau, mes norime skatinti moksleivius ne tik žaisti žaidimus, bet ir prisidėti prie jų kūrimo.

Konkurse kviečiame moksleivius kurti projektus, kurie susiję su STEAM sritimis. Tai yra mokslo, matematikos, technologijų, inžinerijos ir meno sričių integracija, kuri padeda atskleisti ryšius ir kurti naujus produktus, paslaugas ar sprendimus. Konkurso užduotys yra sukurtos taip, kad moksleiviai galėtų geriau suvokti ir pritaikyti savo STEAM žinias praktikoje.

Tikimės, kad šis konkursas skatins moksleivius mąstyti kūrybiškai ir pritaikyti savo STEAM žinias praktikoje, kaip ir žaidimo metu. Tai yra puiki galimybė moksleiviams įgyti patirties STEAM srityse ir išbandyti savo idėjas praktikoje. Be to, šis konkursas gali padėti jiems atrasti savo pomėgius ir susidomėjimo sritis, kurias jie galės toliau vystyti ir pasiekti savo kūrybines ambicijas.

Kviečiame moksleivius registruotis į šį konkursą, kurti ir kartu siekti tobulėjimo mokantis ir kuriant naujas, inovatyvias idėjas.

Konkurso užduotis bei nuostatus rasite konkurso puslapyje jkm.ktu.edu/konkursas.

Konkursas vyksta nuo 2023 m. balandžio 27 d. iki birželio 3 d.

Linkime kūrybiškumo ir inovatyvumo!

Sėkmės!

KTU JKM komanda

Apie naujieną

Autorius
KTU JKM
Skaitmeninė technologija, specializacija
Skaitmeniniai įgūdžiai
Skaitmeninių įgūdžių lygis
Pagrindiniai įgūdžiai
Tarpiniai įgūdžiai
Iniciatyvos rūšis
Nacionalinė